Werkwijze

Project 6HouseofKIKI_verkoopstyling_slaapkamer_voor

Een directe aanpak

InStyle161 werkt met de hands-on methode. Dit houdt in restylen in plaats van adviseren. Dus geen dure adviesrapporten met meerdere actiepunten, maar een directe aanpak.

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek lopen we door uw huis en geven we tips. We kijken wat er moet gebeuren om de woning verkoopklaar te maken. Als het nodig is gaan we ter plekke aan het veranderen. Tevens krijgt u tips hoe u de woning tijdens een bezichtiging het beste kunt presenteren.

Verkoopklaar in een paar dagen

We kijken op een snelle en accurate wijze naar de potentie en de pluspunten van uw woning, of een kamer wel of niet goed is ingericht zien we meteen. Dan gaan we schuiven, opruimen, kopen we indien nodig nieuwe accessoires en plaatsen we eventueel nieuwe meubelen. We proberen het huis zo neutraal mogelijk in te richten, zonder aan sfeer te verliezen. Kijkers krijgen daardoor direct een thuisgevoel. De inrichting is tot in detail verzorgd en past bij het huis én de potentiële koper.

Door het unieke hands-on concept kan uw woning in gemiddeld 2 dagen verkoopklaar zijn!

Project 7HouseofKIKI_verkoopstyling_keuken_voor

Kosten

Uiteraard kijken we uit kostenoogpunt ook eerst wat uzelf kunt doen, bijv. opruimen, achterstallig onderhoud, een likje verf hier en daar enz.. Lees meer over de verschillende pakketten en kosten.

Fotoreportage

Aansluitend op de styling verzorgen wij een professionele fotoreportage en video van uw woning. Voor de fotosessie zorgen we dat alles er netjes bij staat. De fotoreportage krijgt u van ons aangeleverd. De foto’s sturen wij óók naar uw makelaar, dan hoeft u dat zelf niet te doen. Uw makelaar kan de foto’s dan meteen op Funda zetten. Makkelijk en snel!

Open Huis

Tevens kunt u ons inschakelen tijdens een open huis, wij helpen u met de woning op te ruimen en zullen optreden als gastvrouw.