Wat kost het?

Het klinkt tegenstrijdig; u wilt uw huis verkopen maar gaat eerst nog investeren?

Toch verdient deze investering zich snel weer terug. Een lange verkoopduur betekent vaak een prijsverlaging van duizenden euro’s tegelijk en soms dubbele lasten.

Verkoopstyling is maatwerk en afhankelijk van de grootte en de staat van uw huis. U ontvangt daarom van ons altijd een persoonlijke offerte op maat.

Intake

Vrijblijvend, aan de hand van uw budget en wensen bespreken we de mogelijkheden.


Verkoopstyling

Na de intake steken we direct onze handen uit de mouwen. Het stylen en verkoopklaar maken van de woning en buitenruimte, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de aanwezige meubels en accessoires, aangevuld met een basis accessoirepakket.

Inclusief advies en tips voor de bezichtigingen. Inclusief 25 professionele foto’s en video voor Funda.

€ 60,- per uur exclusief BTW.

Wij geven advies op maat, de verkoopstyling kan bestaan uit een extra uitgebreider accessoirepakket en eventueel met meubels in bruikleen van InStyle161 tot de woning is verkocht. Voor meubels in bruikleen wordt een prijs per maand berekend, tot de woning is verkocht. Deze prijzen zijn op maat en zullen tijdens de intake worden besproken. Vanaf € 295,- per maand exclusief BTW.


Leegstaande woningen

Het stylen en verkoopklaar maken van de leegstaande woning en buitenruimte, waarbij gebruik wordt gemaakt van een uitgebreid accessoirepakket en meubels in bruikleen van InStyle161, tot de woning verkocht is. Inclusief 25 professionele foto’s en video voor Funda.

De prijs voor het verkoopklaar maken van een leegstaande woning is op maat en zal tijdens de intake worden besproken. Voor meubels in bruikleen wordt een prijs per maand berekend, tot de woning is verkocht. Vanaf € 295,- per maand exclusief BTW.

verkoopstyling
InStyle161 verkoopstyling
InStyle161 Verkoopstyling

Gastvrouw Open Huizen Dag: € 50,00 per uur inclusief BTW. Als gastvrouw zetten wij voor aanvang van de Open Huizen Dag ook nog even de puntjes op de i.

Op alle diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

woning interieur fotografie verkoopstyling