Waarom InStyle161

Uw woning SNEL verkopen zonder te zakken met de vraagprijs? Dan bent u bij Instyle161 aan het juiste adres! Verkoopstyling is namelijk dé oplossing!

Een paar seconden

Wist u dat de potentiële koper binnen 15 seconden een eerste indruk heeft gemaakt? In die paar tellen weegt hij af of hij zichzelf hier ziet wonen of niet. Wanneer geïnteresseerden naar uw woning komen kijken, laat u deze natuurlijk zo netjes mogelijk achter. Echter heb je als bewoner een blinde vlek ontwikkeld voor je eigen huis en inrichting…

HouseofKIKI_verkoopstyling_woonkamer_voor
Project 8

Die verzameling spullen is voor óns waardevol maar voor iemand anders misschien heel rommelig en chaotisch. Vaak vinden we het moeilijk om deze schoonheidsfoutjes te herkennen en veranderingen aan te brengen, maar het zijn juist die kleine dingen waarom potentiële kopers het af laten weten.

Tijd voor verandering dus!

Ons team is gespecialiseerd in het restylen van woningen en interieurfotografie. Uw woning moet opvallen en InStyle161 kan u daarbij helpen!

Lees meer over onze werkwijze en onze verschillende pakketten

House of KIKI

InStyle161 is een jong bedrijf en aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk van Verkoopstylisten), dat staat voor kwaliteit, continuïteit en vakbekwaamheid. InStyle161 is gecertificeerd bij House of KIKI, het eerste en enige opleidingscentrum in Nederland dat verkoopstylisten opleidt. House of KIKI is marktleider op het gebied van Vastgoedstyling en is een door het CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut.