Ons team

Hilda Geres-Tomas

“Je huis verkopen begint bij een perfecte presentatie.”

Na jaren werkzaam te zijn in het onderwijs, was het op 01-01-2016 tijd om mijn grote passie te realiseren. Naast docente beeldende vorming in het VO, is de start gemaakt om als verkoopstyliste en woningfotograaf aan de slag te gaan.

“Wij leggen de nadruk op de positieve eigenschappen van uw woning door ruimte en rust te creëren. Kijkers moeten zich thuis voelen in uw woning want zo neemt de verkoopkans toe. Dat is precies hetgeen waarin wij het verschil kunnen maken.”

Nienke Geres

“Ik denk graag met u mee. Met het juiste interieur en de juiste realistische foto’s uw woning sneller verkopen; dat is mijn doel.”

Nienke Geres, afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij Hanzehogeschool Groningen, is werkzaam in de makelaardij in de stad Groningen en staat als kandidaat makelaar ingeschreven in het KRMT-register. De link tussen haar werkzaamheden in de makelaardij en haar passie voor inrichten, fotografie en ondernemen, was al gauw gelegd en resulteerde in InStyle161 Verkoopstyling.

“Alles draait om die eerste indruk. Goede foto’s op Funda is wat de mensen trekt. Een opgeruimde neutrale woning maar wél met een huiselijke sfeer zorgt voor die eerste goede indruk. Je moet mensen laten zien wat je met een ruimte kunt doen.”